ONLINE KONSULTACIJE I PRIPREME ZA UPIS – UPISNI PREDROK – PRIJEMNI ISPITI 11. APRILA

Poštujući odredbe Vlade Republike Srbije u novonastaloj situaciji, Akademija umetnosti u Beogradu će u novim okolnostima nastaviti aktivnosti u vezi sa obavljanjem konsultacija i pripremom kandidata za prijemne ispite za sve katedre ONLINE.

Svi zainteresovani kandidati mogu uraditi online prijavu za besplatne konsultacije i pripreme za upis na sajtu Akademije  https://akademijaumetnosti.edu.rs/prijava/, pisati nam na mail office@akademijaumetnosti.edu.rs  ili nam se javiti putem telefona 063 281 761  i 011 3618 715 za sve potrebne informacije.

U dogovorenim terminima, profesori sa opredeljenih katedri, stupiće u kontakt sa kandidatima putem telefona ili Skajpa, održati konsultaicje i na isti način nastaviti pripreme za uspešno polaganje prijemnih ispita.

Prijemni ispiti u upisnom predroku biće održani online putem Skajpa:

  • APRILA 2020. /FILMSKA I TV REŽIJA, FOTOGRAFIJA I KAMERA, PRODUKCIJA U UMETNOSTI I MEDIJIMA, FILMSKA I TV MONTAŽA, MUZIČKA PRODUKCIJA I DIZAJN ZVUKA/

O tačnom vremenu održavanja prijemnog ispita u navedenom terminu svaki kandidat biće naknadno obavešten.

Osnovna dokumenta koja kandidati u ovom momentu imaju kod sebe, originale ili kopije, /svedočanstva završenog II, III ili IV razreda srednje škole, izvod iz Matične knjige rodjenih, fotografiju i CV/, mogu se poslati poštom na adresu Akademija umetnosti u Beogradu, Nemanjina 28, 11000 Beograd, ili skenirana na mail office@akademijaumetnosti.edu.rs

O rezultatima prijemnog ispita svi kandidati biće obavešteni mail-om ili telefonski, nakon čega su u zakonskoj obavezi od tri dana da izvrše uplatu prve rate školarine u dinarskoj protiv vrednosti na račun fakulteta /o čemu će dobiti instrukcije Sekretarijata Akademije/. Ugovor o studiranju svakom kandidatu na potpisivanje biće prosledjen mail-om.

Kompletirana originalna dokumenta, kao i ona koja u ovom momentu nisu na raspolaganju, svaki kandidat dostaviće naknadno, kroz dopunu dokumentacije po prestanku vanrednog stanja u našoj zemlji, kada će i izvršiti uplatu participacije za polaganje prijemnog ispita.

Leave a comment