Akademija umetnosti na dobrotvornom balu

Studenti glume, fotografije i kamere, montaže, produkcije i dizajna zvuka i produkcije u umetnosti i medijima su imali čast i zadovoljstvo da krajem novembra 2017. učestvuju na BELhospice dobrotvornom balu koji je režirao Milan Nešković, profesor na Akademiji umetnosti u Beogradu.
 
Dobrotvorni bal je događaj koji se proteklih 8 godina tradicionalno održava sa ciljem da podrži rad centra BELhospice u negovanju bolesnika.
 
Ove godine, 25. novembra, BELhospice je organizovao 8. BELhospice Charity Ball pod nazivom ˝Let’s bond for those in need˝ u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt.
IMG_9606
Tokom večeri predstavnici diplomatskog vrha i korporativnog sektora su imali priliku da uživaju u nastupima studenata Akademije umetnosti, a domaćini su bili Marija Kilibarda i Slavko Beleslin koji su zajedno ovo veče učinili nezaboravnim. U gotovo filmskom obrtu, pred kraj programa, voditeljski mikrofon je preuzeo Voja Nedeljković.
BelHospice by Natalija Kunic78
IMG_9632
Studenti glume su goste dočekivali u holu Kristalne dvorane, gde su poput tajnih agenata skretali gostima pažnju na mogućnosti učestvovanja u aukciji, da bi program otvorili izvodjenjem pesme “GoldenEye” iz istoimenog filma (r. Martin Campbell, 1995). Pesmu je uzivo izvela Teodora Sparavalo, praćena svojim kolegama sa klase koji su goste oduševili koreografijom profesorke Tamare Antonijević (scenske igre).
IMG_9650
Kolažom scena iz svih filmova o Bondu predstavila se katedra za montažu, praćena “live” izvodjenjem pesme “Fly me to the moon”, koju je izveo pijanista i student muzičke produkcije i dizajna zvuka Filip Dimitrijević.
 
IMG_9744
IMG_9743
O organizaciji svih studentskih tačaka su brinule studentkinje produkcije u umetnosti i medijima Emilija Vejić i Nevena Joksimović, a na samom događaju im se pridružila i Ivana Čvorović.
IMG_9608
Fotografi događaja su bile studentkinje fotografije i kamere Natalija Kunić, Emilija Popović, kao i Marija Antić, a snimatelji su bili Lazar Vučković, Ivana Milovanović i Marina Ilić.
Novosti, 20171126
Pogledajte video sa događaja (video: Lazar Vučković)
Više o događaju možete da pročitate ovde