ALEKSANDRA TASIĆ DIP. MUZIČKA PRODUCENTKINJA AKADEMIJE PRIMLJENA NA MASTER NA BERKLEE-u

 

Naša dipl. Muzička producentkinja i dizajnerka zvuka Aleksandra Tasić dobitnica je stipendije za jednogodišnje Master studije na Berklee College of Music, Valencia Campus na programu Muzičke produkcije, tehnologija i inovacija.

Stpendija na Berklee masteru je ogroman uspeh za mlade muzičare, koju uspevaju da upišu samo najbolji studenti iz čitavog sveta, sa velikim znanjem i talentom, koje je svojim radom upravo i pokazala naša Aleksandra Tasić.

Aleksandra je diplomirala 2023. godine sa prosečnom osenom 9.84.

Tokom studija radila je dizajniranje zvuka za mnogobrojne studentske filmove, od kojih je najpoznatiji film “Gandi” koji je dobio prvu nagradu na Festivalu “Prvi kadar” u Istočnom Sarajevu.

Aleksandrin diplomski rad “Dani” koji se sastoji od sedam numera koje je sama komponovala, aranžirala, miksala i masterovala, bio najbolja moguće ulaznica na Berklee master.

Tokom studija bila je članica AIESEC studentske organizacije gde je stekla dodatna znanja iz oblasti marketinga.

Čestitamo našoj studentkinji na ovom izuzetnom uspehu koji potvrdjuje njen veliki talenat i prava znanja, tehnike i alate za svetski priznate projekte koji je očekuju u budućnosti, koje je uspešno savladala na našoj Akademiji.