DIPLOMCI I PROFESORI AKADEMIJE U TREĆOJ  SEZONI SERIJE “KAMIONDŽIJE D.O.O.“

Treća sezona humorističke serije „Kamiondžije d.o.o.“ počela je sa emitovanjem 08. aprila 2023. godine na prvom programu Radio televizije Srbije.

I ovu, novu sezonu rediteljski potpisuje Filip Čolović, dipl. reditelj Akademije umetnosti u Beogradu, a montažu Bojan Filipović, naš dipl. FTV montažer.

Glavne uloge tumače naši profesori glume Tihomir Sanić i Paulina Manov, a u glumačkoj podeli našli su se i ovaj put naš dipl. glumac Marko Gvero i Nebojša Milovanović, takođe, naš profesor glume.

Gledaoci će u novim epizodama dalje pratiti priču o običnim ljudima koji pokušavaju da savladaju nedaće i izbore se za svoje parče sreće. Nastavak serije „Kamiondžije d.o.o.” donosi nove ljubavne, poslovne, finansijske, porodične i druge avanture šoferskog dvojca – Baje i Žiće. Njihove avanture, u novoj sezoni počinju tako što sve teže dolaze do novca prevozeći robu. Procenivši da je isplativije da se bave prevozom gasterbajtera, odlučuju da idu na časove nemačkog jezika, ali planove im kvari kazna zbog vožnje u pijanom stanju.

Atraktivna vizuelno, ljudska i topla priča o malim ljudima, partnerstvu i porodici. Ukratko, na ovaj način treću sezonu Kamiondžija opisuje reditelj Filip Čolović.

„Mi se bavimo nekim temama na naš nači ali otvaramo važne teme za naše društvo u ovom trenutku. Tako da će ova biti najlepša, najlepršavija sezona od svih do sada”, ističe naš dipl. reditelj.

Novih 12 epizoda gledamo vikendom, na RTS 1, od 20 časova.