Dve predstave studenata Akademije umetnosti u aprilskoj akciji "Svi za Vuk"

U Ustanovi kulture “Vuk Karadžić” predstavljen je repertoar za sledeći mesec u okviru aprilske akcije “Svi za Vuk”, koja ima za cilj da doprinese prevazilaženju materijalnih problema sa kojima se ova ustanova suočava.
V.d. direktora Olivera Viktorović Ðurašković ukazala je da scena “Vuk” ima dobre kapacitete, renoviran prostor i odlične uslove za rad koji nisu iskorišćeni i da je cilj ove akcije da se UK “Vuk Karadžić” pomogne da vrati mesto koje joj pripada na kulturnoj sceni Beograda.
Gostujuće predstave studenata Glume Akademije umetnosti Beograd i beogradskih pozorišta upotpuniće repertoar pozorišta “Vuk” za april.
“Per Gint” će biti izveden 24. aprila, a predstava “Solunci govore” 29. aprila 2014. godine. Dve predstave naših studenata Glume će na ovaj način dati svoj dopinos u oživljavanju pozorišne scene  koja postoji od pedesetih godina XX veka.
Istim povodom, u UK “Vuk Karadžić” svoje predstave izvešće Narodno pozorište, Beogradsko dramsko pozorište, pozorište “Boško Buha” i “Atelje 212”.
Cene karata su veoma povoljne – 500 i 800 dinara – a svi koji karte kupe do 5. aprila, platiće ih 300, odnosno 500 dinara.
Olivera Viktorović Đurašković je od 2003. godine profesorka Glume na Akademije umetnosti Beograd.
Svi za Vuk
Svi za Vuk
Svi za Vuk
Svi za Vuk
Svi za Vuk
Svi za Vuk