Poziv za učešće na međunarodnom takmičenju u dizajnu "A'Design Award & Competition"

“A’Design Award & Competition” je vodeće međunarodno godišnje takmičenje u dizajnu. “A’Design” priznanja se dodeljuju u velikom broju kategorija, kako bi takmičenjem bilo obuhvaćeno što više disciplina i dizajnera iz celog sveta.

O radovima prijavljenim na konkurs odlučivaće anonimni žiri, sastavljen od iskusnih profesionalaca, predavača i eminentnih novinara.

Pobeda na “A’Design” takmičenju nosiocima “A’Design” Nagrade za najbolji dizajn donosi slavu, prestiž, publicitet i međunarodno priznanje kvaliteta njihovog rada. Nagrada “A’Design” se svake godine dodeljuje projektima koji na najuspešniji način spajaju inovacije, tehnologiju, dizajn i kreativnost.

Rok za prijaljivanje ističe 28. februara, a rezultati će biti objavljeni do 15. aprila 2014. godine. Organizatori takmičenja pozivaju dizajnere širom sveta da prijave svoje najbolje radove, projekte i proizvode, a radovi će biti prihvaćeni pod uslovom da su nastali u poslednjih 10 godina.

Nagrada “A’Design”, između ostalog, podrazumeva: sticanje međunarodnog sertifikata za dizajn u metalnom ramu; pozivnicu za ekskluzivno gala veče u Italiji; online i offline izložbe nagrađenih radova; A2 poster nagrađenog rada; godišnje objavljivanje najboljih radova u tvrdom povezu; specijalni 3d trofej u luksuznoj crnoj kutiji; prevod rada na dvadeset i više jezika, sa ciljem da on zaista dopre do međunarodne publike; ekskluzivni intervju sa pobednikom; pripremu za štampu i distribuciju; licencu za upotrebu logotipa nagrade “A’Design” u daljem radu; promociju pobedničkih radova u stotinama drugih publikacija; pojavljivanje u medijima; uključivanje u “World Design Rankings” listu; kao i pristup daljem marketingu i PR-u.

Više o takmičenju možete saznati na adresi www.designaward.com.

Kliknite da preuzmete Poziv za učešće na takmičenju “A’Design” (.pdf).