PREMIJERA FILMA “DELOVI TELA” SVETISLAVA DRAGOMIROVIĆA NA FESTIVALU “POOFF SHORTS” U TALINU

 

Kratkomeražni igrani film „Delovi tela“, po scenariju, u režiji i produkciji Svetislava Dragomirovića, apsolventa režije Akademije umetnosti u Beogradu,  koji je podržan na konkursu Filmskog centra Srbije, imaće svoju svetsku premijeru na festivalu POFF shorts (Tallin Black Nights) u Estoniji.

Glavnu žensku ulogu tumači naša Anita Ognjanović, studentkinja III godine glume. U filmu igra i naša profeorka glume Dragana Varagić, kao i Nebojša Rako, dipl. glumac Akademije.

Kao direktor fotografije na ovom filmu potpisuje se Strahinja Pavlović, naš dip. filmski i televizijski snimatelj , montažer filma je Nemanja Milojević, dipl. montažer Akademije, dok je za snimanje zvuka bio zadužen  Ivan Bulbuk, naš dipl. muzički producent i dizajner zvuka.

“Delovi tela” je priča o Aniti, adolescentkinji sa posebnim potrebama, koja u toku jedne večeri, prisustvuje nemilosrdnoj sceni seksa, svojih roditelja.Već sledeće jutro u njoj se budi želja za osvetom. U nameri da zaštiti majku od nasilnog oca, Anita odlučuje da ga ubije.

Svetsku distribuciju filma radiće “Prem1er film” iz Italije.

Foto: Izvor IMDB/arhiva Akademije umetnosti u Beogradu/http://shorts.goff.ee