Trijumf "Gospođe ministarke" na Danima komedije u Jagodini

Predstava “Gospođa ministarka”, urađena po delu najpoznatijeg srpskog komediografa Branislava Nušića,  u režiji Tatjane Mandić Rigonat i u izvođenju ansambla pozorišta “Boško Buha” iz Beograda, osvojila je duplu krunu na završenom 43. po redu festivalu smeha “Dani komedije” u Jagodini.
Ova hit predstava osvojila je nagradu stručnog žirija “Mija Aleksić” i nagradu publike “Miodrag Petrović Čkalja” – statuetu “Jovanča Micić”, kao i Specijalnu diplomu “Politike”.
Stručni žiri, u čijem radu su učestvovali reditelj Kokan Mladenović (predsednik), dramaturg Branislav Nedić i glumica Ivana V. Jovanović, odluku je doneo jednoglasno.
Tri glumačke ravnopravne nagrade, prema odluci stručnog žirija, podelili su: Milorad Mandić Manda, za tumačenje Tošice u komadu “Izbiračica” Koste Trifkovića; Ivan Bosiljčić, za ulogu Branka u predstavi “Izbiračica”; i Goran Jevtić, za originalno “izdanje” Živke Popović u ostvarenju “Gospođa ministarka”.
Pored Gorana Jevtića, koji predaje na Katedri za glumu Akademije umetnosti Beograd, zapažene uloge u ovoj predstavi imaju i Uroš Jovčić, diplomirani student Glume na Akademiji umetnosti, i Saša Simović, Nebojša Rako, Darko Ivić, Stefan Kovačević i Srđa Bjelogrlić, studenti III godine Glume na našem fakultetu.
Čestitamo kolegama na ovim izuzetnim priznanjima!
Gospođa ministarka
Gospođa ministarka
Gospođa ministarka
Gospođa ministarka
Gospođa ministarka