AUDICIJA ZA STUDENTSKI FILM DORE JUNG  “Ne tako drugačiji”

Pozivaju se mladići i devojke, studenti glume, od 20-24 godine na kasting za sve uloge u studentskom filmu Dore Jung “Ne tako drugačiji”.
Film kroz odnos dva brata i izazove različitih okolnosti odrastanja govori o mladim ljudima u Beogradu 2018. Prikazujući dva dijametralno drugačija sveta, dve mladosti koje još uvek traže svoj identitet, a prihvatanjem različitosti junaci dolaze do ličnih istina koje će približiti njihova dva, ipak, ne tako različita sveta.
Audicija će biti održana u petak 16.marta 2018. u terminu od 17h do 18h u sobi 22 u prostorijama Akademije umetnosti u Nemanjinoj 28.
Za audiciju je potrebno pripremiti jedan monolog ili pesmu po izboru.
Zainteresovani mogu i da se prijave putem mejla dorkajung@gmail.com i da dobiju deo scenarija na kom će se na audiciji raditi.
Za više informacija možete kontaktirajte i Doru Jung na +381693500255
O autorki: Dora Jung je rođena 1997. godine na Krfu u Grčkoj. Završila je dve godine pripremnog i tri godine profesionalnog programa baletske škole u Beogradu, a potom Sportsku gimanziju (Opšti smer).
Trenutno je studentkinja druge godine digitalnih umetnosti na Fakultetu za medije i komunikacije. Na prvoj godini fakulteta je došla u bliži dodir sa filmom i, kako kaže, tu se pronašla. Želeći da upiše filmske studije u inostranstvu odabrala je Njujoršku filmsku akademiju (NYFA) gde je aplicirala za mnoge stipendije kako bih sebi omogućila tako skupo obrazovanje. Dobila je stipendiju Njujorške filmske akademije i grada Njujorka za internacionalne studente koji dolaze iz siromašnijih zemalja Evrope i stipendiju za talenotovane studente.
Mentori tokom izrade scenarija za film “Ne tako drugačiji” su Vuk Ršumović, reditelj, scenarista i profesor i Milica Stojanović, rediteljka i diplomirana studentkinja Akademije umetnosti u Beogradu.