“AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA” NOVA SERIJA NA SUPERSTAR TV OD 03. DECEMBRA 2021.

 

„Azbuka našeg života“ je savremena dramska igrana serija nastala prema motivima popularnih romana „Azbuka mog života“ i „Muška azbuka“, književnice Mirjane Bobić Mojsilović. Emitovanje počinje 03. decembra 2021.,  na Superstar Televiziji, od 21 čas.

Uloge su poverene dipl. glumcima i studentima Akademije: Ivi Štrljić, Isidori Simijonović, Đorđu Mišini i Nebojši Milovanoviću, našem profesoru glume. Specijalan gost u seriji bio je i naš prof. Tihomir Stanić.

Izvršni producent ovog projekta je Predrag Jočić, dipl. filmski i televizijski snimatelj naše Akademije i jedan od pokretača “Contrast Studios” koji je i producirao ovu seriju.

U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente teške i tragikomične priče je urbana beogradska porodica i 25  godina njihovog zajedničkog života, koja od mladalačke zanesenosti i strasti, do željnog boljeg sutra i uspeha u trivijalnom društvu, u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca, počinje da se raspada.

Priča prati paralelno žensku i mušku stranu, serija nam donosi iskrenu priču o veoma aktuelnim društvenim pojavama – o krizi porodice i međuljudskih odnosa, krizi srednjih godina, krizi našeg društva, krizi identiteta. Ispričano kroz sudbinu jednog bračnog para, ovo je zapravo priča o svima nama, o modernim porodicama, o epidemiji razvoda, o usamljenosti savremenog čoveka. „Azbuka našeg života“ je priča o ljubavi, o promašenim životima, o razočaranju, o otrežnjenju i pokajanju, o pokušaju da se uhvati makar delić proćerdane sreće.

Serija “Azbuka našeg života” biće emitovana i na Radio televiziji Srbije, od 01. do 18. feburara 2022. godine, subotom i nedeljom od 20 časova.

Izvor: https://www.instagram.com/azbuka.naseg.zivota/?hl=en