BOJAN PERIĆ VODITELJ ŠOU PROGRAMA “SURVIVOR 2022.”, MINA NIKOLIĆ UČESNICA TAKMIČENJA

 

Zabavno takmičarski šou “Survivor ” počeo je sa emitovanjem na televiziji Nova S, u ponedeljak, 14. marta 2022..

Vodetelj  jednog od najpopularnijih programa na planeti ove godine je naš dipl. glumac Bojan Perić, a jedna od učesnica je i Mina Nikolić, dipl. glumica Akademije umetnosti u Beogradu.

Prihvativši novi izazov u karijeri na egzotičnoj Dominikanskoj Republici, Bojan iz prve ruke prati odvažne kandidate koji su sve blagodeti modernog života zamenili boravkom na nepoznatom terenu u surovim uslovima.

Bojan Perić kaže da Survivor prati skoro od prvih sezona. “Bio sam verni gledalac i kada je ovaj šou emitovan kod nas, i obradovao sam se kada sam video da se vraća. Već sam imao iskustva radeći kao voditelj, ali sam siguran da će ovo biti potpuno drugačiji doživljaj. Niko od nas ne zna šta nas tačno čeka na ostrvu, ali sigurno će najzahtevnije biti takmičarima koje očekuje snalaženje u pravoj divljini. Ono što znamo je da nas očekuje prava avantura“.

Iako mu je televizijski svet dobro poznat, voditeljska uloga u adrenalinskom šou programu koji se bazira na borbi za preživljavanje potpuno je novo iskustvo u njegovoj karijeri. Voditeljsko iskustvo stekao je u muzičkoj emisiji Tri boje zvuka na RTS-u a javnost ga je zavolela u seriji Vojna akademija. Sa kandidatima Survivor–a zajednička mu je ljubav prema avanturi. Obožava da putuje i do sada je posetio 64 zemlje sveta.

Od svog osnivanja 1997. Survivor je produciran na 48 teritorija, postavši tako jedan od najvećih televizijskih fenomena u poslednjih 25 godina. Popularnost ovog formata koji je u vlasništvu medijske kompanije Banijay kontinuirano raste, a sa 24 potvrđene produkcije prošle godine ostvario je najveći uspeh do sada.

Photo: @glumacke _klase