ČLANARINA ZA BIBLIOTEKU GRADA BEOGRADA PO PROMO CENI ZA STUDENTE AKADEMIJE

Obaveštavamo Vas da je Akademija umetnosti u Beogradu u skladu sa Protokolom o saradnji sa Bibliotekom grada Beograda, svojim studentima i profesorima omogućila učlanjenje po promotivnoj ceni u iznosu od 300 dinara.

Članska karta važi godinu dana od dana upisa, uz mogućnost zaduživanja do 10 knjiga odjednom i produžiti rok za njihovo  vraćanje, i bez dolaska u biblioteku, telefonskim pozivom ili mejlom.

Upis se vrši u biblioteci  “Bora Stanković”, u ul. Gavrila Principa br.40,  koja se nalazi u našoj neposrednoj blizini, a naši studenti stiču pravo da koristite fondove i čitaonice preko 70 biblioteka  koje su raspoređene u 14  gradskih opština  na teritoriji grada Beograda , uključujući i centralnu Biblioteku grada Beograda u Кnez Mihailovoj 56.

Ono što je posebna pogodnost  jeste  mogućnost korišćenja fonda i čitaonice Odeljenja umetnosti u centralnoj zgradi Biblioteke grada Beograda, u Кnez Mihailovoj 56, kao mogućnost korišćenja programa i tribina u Američkom kutku, Makedonska 22/1 koje su, na engleskom jeziku, i uz  člansku kartu biblioteke, potpuno su besplatne.

Spisak svih biblioteka i fondova koje možete koristiti pogledajte OVDE