DIPL. GLUMCI I PROFESORI AKADEMIJE U NOVOJ SERIJI “TAJKUN“

Na malim ekranima za nekoliko dana kreće nova serija “Tajkun”, koja govori o licu i naličju današnjice koju živimo. Triler sa kriminalističkim zapletom, u kojem dominiraju elementi porodične drame donosi, u 10 epizoda, uzbudljivu priču o tajkunu Vladanu Simonoviću.

Naše dipl. glumce Hanu Selimović  i Nevena Bujovića, i prof. glume Bojana Žirovića gledamo u ovom zapletu, od 15. marta na kanalu Superstar, od 20h, a već sutradan na RTS 1, od 21h.

 

Reditelj serije Miroslav Terzić ističe da je njegov tajkun veoma usamljen čovek, koji verovatno ima sve što može da poželi, ali ne i ono za čim najviše čezne – mir, porodicu, sreću…Junak ove priče je ponekad heroj, a ponekad čovek koga ne podnosimo.

Jednu od glavnih ženskih uloga igra Hana Selimović, dipl. glumica Akademije umetnosti u Beogradu, i tumači lik tužiteljke Jovane koja proganja glavnog junaka.

 

Serija će prikazati gledaocima svet raskoši i luksuza koji odlikuje život na visokoj nozi, ali i njihovo naličje koje čine pogoni napuštenih fabrika i mračne lokacije na kojima se odvijaju sumnjimi poslovi.

Leave a comment