GLUMCI AKADEMIJE U NOVOJ SERIJI „PEVAČICA“ OD 11. SEPTEMBRA  2021.

 

“Pevačica” je još jedna nova televizijska serija čiju premijeru očekujemo 11. septembra na Superstar TV, a od 17. ovog meseca na TV Pink, od 21 čas.

Jedna od glavnih uloga poverena je dipl. glumici Akademije umetnosti u Beogradu, Jeleni Grujičić, koja tumači lik mlade pevačice Emilije Mladenović.

U novom kriminalističko dramskom zapletu igraju i naši dipl. glumci: Miljana Kravić, Anja Mit, Ana Tomić i Jakov Jevtović.

Uloge inspektora i muzičkog menadžera poverene su i našim profesorima glume: Igoru Đorđeviću i Nikoli Rakočeviću.

Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala—život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, a i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji Vlade Vidaka.

Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Tražeći racionalne odgovore, privatni detektiv Bojan koji pored policije radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim što dugo neće moći da razume.

 

Serija kroz svet estrade, magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.