GLUMCI, PRODUCENTI I REDITELJI AKADEMIJE OTPOČELI 2021. VELIKIM INTERVJUIMA MEDIJIMA

 

Nova 2021. godina za umetnike koji su diplomirani ili su aktuelni studenti Akademije umetnosti u Beogradu, počela je sjajno.

Novi i stari projekti koji su doživeli veliku popularnost, neki koji su još uvek u toku, oni koji se snimaju i čekaju svoju premijeru, opisani su u mnogobrojnim intervjuima koje su naši glumci, reditelji i producenti dali domaćim i inostranim medijima.

S početka godine u foksu su bili Zoran Pajić, dipl. glumac Akademije, zvezda serije “Jugoslovenka”, koji je razgovafrao sa novinarima Magazina Novosti.

https://www.magazin.novosti.rs/sr/vest/da-me-postenje-i-osmeh-i-dalje-vode-kroz-zivot-zelja-je-glumca-zorana-pajica-a-ovo-je-pozeleo-svim-citaocima-magazina-novosti/1398573

 


 

Junaci nove krimi serije “Klan” i glavni glumci Aleksandar Dimitrijević, dipl. producent Akademije i Milena Božić, naša dipl. glumica, takodje su se oglasili u medijima Nova S i Kurir.

https://nova.rs/zabava/aleksandar-dimitrijevic-serija-klan/

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3598263/milena-bozic-zvezda-serije-klan-za-kurir-stevo-zigon-je-krivac-sto-sam-zavolela-glumu

 


  

Zvezde serije “Igra sudbine”, naši dipl. glumci, ponovo su bili u žiži interesovanja novinara Blica: Stevan Piale, Olja Lević i Matea Milosavljević.

https://www.blic.rs/zabava/igra-sudbine-luka-raco-stevan-piale-matea-milosavljevic-olja-levic/x7d9c1t

 


Olja Lević je tim povodom gostovala u “Jutru”, TV Prva.

 


Tomislav Jovanović, naš apsolvent Muzičke produkcije i dizajna zvuka gostovao je u emisiji “Inform”, koja se može pogledati na YouTube-u.

https://www.youtube.com/watch?v=pNS6ndJJ4M8

 


Milorad Damjanović, dipl. glumac Akademije, dao je intervju B92 i TV prva.

https://www.b92.net/video/zivot.php?yyyy=2021&mm=01&dd=09&nav_id=1792845

 


 

 

Ognjen Damjanović, naš dipl. producent, a sada glumac dao je nekoliko intervjua crnogorskim medijima: podgoričkim Vijestima, Dnevnim novinama i magazinu Pobjeda, uz gostovanje u jutarnjem program RTV Crna Gora.

https://www.pobjeda.me/clanak/snimanje-kratkometraznog-filma-bio-je-izazov

https://www.vijesti.me/kultura/502105/ognjen-damjanovic-pozoriste-je-moja-inspiracija

https://m.cdm.me/kultura/crna-gora-vec-je-postala-poznata-filmska-destinacija-u-svijetu/

 


Marko Glušić, apolvent režije naše Akademije režira novu seriju “Koleginice” o kojoj su pisale TV Novosti.

https://www.novosti.rs/kultura/vesti/952728/prvi-zenski-sitkom-kod-nas-snima-nova-serija-koleginice-reziji-marka-glusica

 

STUDENTI AKADEMIJE – BR. 1 U SVOM POSLU!

Leave a comment