GLUMICA IVANA ZEČEVIĆ O KARIJERI I “KALKANSKIM KRUGOVIMA“

Gošća nove epizode video serijala “Tanjug Reflektor” bila je Ivana Zečević, apsolventkinja glume Akademije umetnosti u Beogradu, koja je govorila o svojoj ulozi u trećoj sezoni serije “Kalkanski krugovi”.

Ona smatra da su od početka “Kalkansku krugovi” bili zanimljivi gledaocima jer se u njima urbana ekipa susreće sa selom, a i glumačka ekipa je svoj posao izvela “maestralno”. Ivana kaže da joj je u dosadašnjoj karijeri bilo olakšavajuće to što je imala fantastične reditelje i scenarije, odnosno dobre saradnike koji su mogli da je posavetuju i pomognu.

“Na početku je bilo pritiska, bila sam daleko uplašnija nego sada, ali nekako je išlo prirodno i spontano. Nisam potonula u strahu, nego sam se izdigla”, navela je glumica.

Gledaoci su svedoci da je u trećoj sezoni “Kalkanskih krugova” na počeku sve naizgled mirno i pitomo, ali povratkom u Dol, na mesto zločina sve ponovo kreće da se upliće. Prema rečima naše talentovane glumice “lik Mione stremi ka problemu, ni u jednom trneutku nije bila bez problema, da li od strane porodice ili viših sila”.

Zečević se prisetila kako se na početku rada na seriji “strašno uplašila” kad je čula da će joj Žarko Laušević (1960-2023) biti prvi partner, dok ga nije upoznala. “Te probe i ceo proces je nešto najtoplije što sam doživela u ovom poslu”, istakla je glumica.

Ivana napominje da njena glumačka karijera uz ogromnu podršku porodice ide kako treba, a u budućnosti bi volela da igra “sve što ima smisla, što je dobro napisano i može da unapredi njen glumački put.” Nešto što je kompleksno, lepo i možda lekovito za publiku, to bi me uvek radovalo”, kaže Ivana.

https://www.telegraf.rs/pop-i-kultura/film-tv/3869163-nisam-potonula-u-strahu-nego-sam-se-izdigla-ivana-zecevic-o-karijeri-i-kalkanskim-krugovima