Informator – sve važne informacije o studiranju na Akademiji na jednom mestu

Drage kolege i koleginice, obaveštavamo vas da je upravo objavljena nova verzija Informatora u kojem na jednom mestu možete pronaći sve važne informacije o studiranju na našoj Akademiji.
Nakon uvodnih reči dekana prof. Dragana Elčića i osnivača i predsednika Akademije Dušana Đokovića, možete pročitati spisak naših renomiranih predavača odnosno zašto ćete na našem fakultetu učiti od najboljih!
Na Akademiji umetnosti u Beogradu predaju vrhunska umetnička imena, ljudi koji u svojim umetničkim oblastima postaju mesta prepoznavanja Akademije i daleko van granica naše zemlje, a koji uz svoj nesumnjivi umetnički rejting podrazumevaju i specifičnu vrstu pedagoškog talenta. Nastavni proces na Akademiji umetnosti upotpunjuje se gostujućim predavanjima uglednih profesora iz zemlje i inostranstva, poznatih umetnika i proslavljenih stvaralaca.
Sledeće poglavlje Informatora posvećeno je Opštim uslovima za upis, nakon čega slede posebni detaljni segmenti o svakom programu osnovnih studija pojedinačno: Gluma, Filmska i televizijska režija montaža (modul – režija i modul – montaža), Fotografija i kamera, Muzička produkcija i dizajn zvuka, Produkcija u umetnosti i medijima.
Master programi su tema narednog odeljka Informatora: Umetnost dokumentarnih formi, Kompjuterska muzika i multimediji, Interdisciplinarne studije vizuelnih i scenskih umetnosti – Fotografija i kamera, Interdisciplinarne studije vizuelnih i scenskih umetnosti – Multimedijalno scensko stvaralastvo, Kreiranje imidža u umetnosti i medijama.
Na kraju, ali ne i manje važno, nalazi se Skica za portret Akadamije, priznanja koja su nam dodeljena i dugačak spisak naših diplomaca koji svojim stvaralaštvom i istaknutim projektima oplemenjuju i razvijaju kulturnu
scenu Srbije.
Informator možete pročitati i preuzeti OVDE.