Miloš Golubović, student III godine produkcije, dobio pohvalu Narodnog pozorišta kao spoljni saradnik

Svečanim programom na Velikoj sceni, a povodom 149 godina postojanja Narodnog pozorišta u Beogradu, dodeljena su godišnja priznanja za umetničke i radne rezultate.
Sa velikim zadovoljstvom smo primili vest da je student III godine produkcije na Akademiji umetnosti u Beogradu, Miloš Golubović dobio pohvalu Narodnog pozorišta kao spoljni saradnik.
Javne pohvale se dodeljuju po odluci Upravnog odbora, za rezultate u radu od izuzetnog i posebnog značaja, za uspešnu aktivnost Narodnog pozorišta u Beogradu, za sezonu 2016/2017.
Pohvale, kao i druga priznanja koja se dodeljuju članovima i saradnicima Narodnog pozorišta, su uručene na svečanosti proslave Dana Narodnog pozorišta, 22.11.2017.
„Želimo da predstavimo ono najbolje što imamo, da premijerno izvodimo dela domaćih autora i potvrdimo svoje važno i dominantno mesto u srpskoj kulturi. Verujem da će to biti period kojeg ćemo se kasnije veoma rado sećati“, poručio je upravnik Narodnog pozorišta, Dejan Savić.
Više pročitajte na portalu Narodnog pozorišta u Beogradu https://www.narodnopozoriste.rs/narodno-pozoriste-u-beogradu-obelezilo-149-godina-postojanja-1
(fotografija preuzeta sa portala Narodnog pozorišta)