Mjuzikl "Sjaj kabarea" u izvođenju studenata Akademije umetnosti Beograd

Premijera mjuzikla “Sjaj kabarea”, po tekstu Katarine Borisavljević i Anje Ninković i u režiji Jovana Gulana – u subotu, 01. marta 2014.godine, u Teatru 5!
Radnja mjuzikla, kroz koju nas vodi Ceremonijal Majstor, odvija se na audiciji koju je raspisao čuveni reditelj i producent, Hani Mama.
Na audiciji se pojavljuju: Bosiljka – ambiciozna, ali ograničena devojka iz provincije; bivša kabaretska zvezda Viktorija, koja želi da povrati svoju popularnost; Andrej, mladi glumac u usponu; i talentovani, ali veoma povučeni Jovica. Ovo četvoro potpuno različitih ljudi spremno je da uradi sve kako bi dobilo glavnu ulogu, koju će Hani Mama dodeliti najboljem u svom novom mjuziklu.
Uloge tumače:
– Ceremonijal majstor – Slobodan Boba Stepić
– Viktorija – Milica Petrović
– Andrej – Zdravko Dimitrijević
– Bosiljka – Anja Mit
– Jovica – Saša Simović
– Hani Mama – Nebojša Rako
– Fred – Anđelko Beroš
– Neša – Stefan Zdravković
Pozivamo vas da pogledate predstavu koja je rezultat izuzetnog glumačkog i organizacionog umeća naših studenta i saradnika! Na projektu pripreme, organizacije i izvedbe predstave “Sjaj kabarea” radili su studenti Akademije umetnosti Beograd i njihove dipomirane kolege sa Glume, Dramaturgije, Režije, Produkcije u umetnsoti i medijima i Dizajna zvuka.
Za studente, đake i grupne posete omogućen je značajan popust na cenu ulaznica. Iskoristite ga, dođite u pozorište i uživajte!
Sjaj kabarea
Sjaj kabarea
Sjaj kabarea
Sjaj kabarea
Sjaj kabarea