NAJBOLJA PROFESIONALNA OPREMA ARRI NA ČASOVIMA KATEDRE ZA FOTOGRAFIJU I KAMERU

 

Kako se to radi u najboljim filmskim školama na svetu, tako i studenti Akademije umetnosti u Beogradu na svojim časovima imaju priliku da rade na najboljoj i najprofesionalnijoj opremi koja se koristi u svetu filmske i TV industrije.

ARRI oprema je na raspolaganju našim studentima katedre za Fotografiju i kameru u saradnji sa partnerom Akademije, 3D Video Systems.

 

Studenti na časovima i vežbama imaju priliku da se upoznaju i da rade sa kamerama i rasvetom koju koriste najveće svetske televizijske i filmske kuće, studiji i produkcije.

ARRI je globalni igrač u industriji filmova od 1917. godine, koji zapošljava oko 1.200 ljudi širom sveta. Nazvan po svojim osnivačima Augustu Arnoldu i Robertu Rihteru, ARRI je osnovan u Minhenu, Nemačka, gde se i danas nalazi sedište ove kompanije.

 

Grupa ARRI se sastoji od poslovnih jedinica Camera Sistems, Lighting, and Rental, a sve su posvećene povezivanju kreativnosti i budućih tehnologija za pokretne slike. ARRI je vodeći dizajner i proizvođač sistema kamera i osvetljenja, kao i sistemskih rešenja za filmsku, radiodifuznu i medijsku industriju, sa distributivnom i servisnom mrežom širom sveta.