OLJI LEVIĆ DIPL. GLUMICI AKADEMIJE NAGRADA TV NOVOSTI “ZLATNA ANTENA”

 

Jedna od najprestižnijih akcija “TV novosti”, nagrada za glumački par godine, posle sedam godina pauze došla je u prave ruke.
Olja Lević, dipl. glumica Akademije i njeno partenr u seriji “Igra sudbine”, Luka Raco dobitnici su “Zlatne antene”!

 

Kao što su nekada stotine hiljada čitalaca slale kupone, a kasnije i SMS poruke, sa glasovima za glumicu i glumca, tako su sada desetine hiljada posetilaca portala “Novosti” odredile najbolji glumački par.

Ukupno je pristiglo 43.336 glasova, a glumcima Olji Lević i Luki Racu uloge Mile i Alekse u TV seriji “Igra sudbine” donele su nestvarnih 32.138 glasova.

Od januara, kada je započela saga junaka u seriji “Igra sudbine” privukla je rekordnu pažnju gledalaca. O popularnosti srpske verzije kolumbijske telenovele govori i podatak da će povrh sadašnjih 230 epizoda biti snimljeno novih 70, te ćemo avanture Mile i Alekse bez prekida gledati do kraja juna 2021.

“Još veća mi je čast što sam laureat ove nagrade, jer su je tako velike glumice dobijale, a naročito što priznanje ima toliko dugu tradiciju”, istakla je Olja Lević.

“Posebno je zadovoljstvo što smo dobili nagradu publike jer to znači da smo njeni miljenici. Zaista sam srećna i ponosna što smo baš Luka i ja dobili priznanje za najbolji glumački par. Nisam se tome nadala, niti sam očekivala, mada znam koliko je “Igra sudbine” gledana i da su Mila i Aleksa najdraži par Srbije. Početak njihove veze bio je prožet iskrenim, čistim emocijama koje je publika prepoznala i zbog toga se odlučila za nas. Danas su i mlađi i stariji željni ljubavi i svi je iščekuju, pogotovo kada je tako iskrena kao što je Milina i Aleksina.”

Nosioci ovog prestižnog priznanja su i naši najveći glumci poput Danice Aćimac i Miodraga Petrovića Čkalje, Mirjane Karanović i Predraga Mikija Manojlovića, Pavla Vuisića, i Radmile Savićević…

I kao što je konstatovala novinarka TV Novosti u tekstu objavljenom povodom tridesetogodišnjice izbora “Glumački par godine”, glasove su uvek dobijali obični, časni likovi sa vrlinama i manama, kakve srećemo i van ekrana i pozornice, oni što pobeđuju i u životu.

Leave a comment