STUDENTI AKADEMIJE U NOVOJ TINEJDŽ SERIJI „ANIN SVET“ NA RTS-u OD SUBOTE 22. FEBRUARA

 

Od subote 22. februara 2020. godine, na Radio televiziji Srbije počinje emitovanje nove serije za tinejdžere „Anin svet“, čija prva epizoda pod nazivom „10 Milinih zapovesti“ počinje u 12.45 časova.

Kao i sve aktuelne domaće serije, i „Anin svet“ potpisuju diplomirani i aktuelni studenti Akademije umetnosti u Beogradu.

Muške uloge tumače Đorđe Mišina i Luka Markišić, studenti II godine glume u klasi prof. Igora Đorđevića i Milice Kralj, dok žensku ulogu igra Sara Pavlović, studentkinja I godine glume u klasi prof. Bojana Žirovića i Ive Milošević.

 

Iza kamere, u kreaciji i realizaciji ove serije stoje naši: Filip Čolović – reditelj, Mina Aleksić – dramaturg, Milan Rakić – direktor fotografije i Bojan Filipović – montažer.

Serija prati šesnaestogodišnju Anu, koja ne voli sve što vole mladi – radije bi čitala knjige nego obilazila butike, pre bi slušalu muziku kod kuće, nego sedela sa društvom u kafiću i definitivno bira da fotografiše druge, a ne da pravi selfije. Šta će se dogoditi kada joj zabrinuta majka zada deset zadataka koji bi trebalo da joj pomognu da postane društveno aktivnija? Da li će Ana promeniti svet ili će se promeniti Anin svet?

 

 

Saznaćemo gledajući “Anin svet” koji se od sutra emituje svake subote u 12.45 h na Javnom servisu.

Leave a comment