Studenti Akademije umetnosti angažovani na realizaciji nove sezone serije "Vojna akademija"

Vojna akademijaStudenti IV godine Filmske i televizijske montaže na Akademiji umetnosti aktivno učestvuju kao asistenti u postprodukciji druge sezone popularne TV serije “Vojna akademija”, za čiju montažu je zadužen prof. Aleksandar Popović, jedan od nastavnika na ovom studijskom programu.

“Vojna akademija” je obeležila prošlu godinu kada je reč o domaćem serijskom programu, a u januaru naredne godine će na mali ekran doneti mnogo zanimljivih raspleta. Međutim, pre emitovanja nastavka priče o junacima ove uzbudljive TV sage, gledaoci će tokom predstojeće jeseni biti u prilici da uživaju i u istoimenom filmu.

U novim nastavcima serije “Vojna akademija” učestvovaće više od 60 glumaca, a među njima je i nekoliko studenata Akademije umetnosti u Beogradu. Tako će se na televizijskim ekranima pojaviti: Tijana Pečenčić, Radovan Vujović, Bojan Perić, Ivan Mihailović, Olga Odalović, Voja Brajović, Ivana Mihić, Dara Džokić, Mladen Nelević, Feđa Stojanović, Ljubomir Bandović, Branislav Lečić, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević, i drugi.
 

Najava za seriju “Vojna akademija”

Leave a comment