ART FINALE 2013

Art Finale 2013Ponosna na 18 godina postojanja

AKADEMIJA UMETNOSTI, BEOGRAD

Pod pokroviteljstvom Njenog Kraljevskog Visočanstva
kneginje Jelisavete Karađorđević

vas srdačno poziva na svečanost

ART FINALE

Festival studentskih uspeha
svih studijskih programa Akademije umetnosti

Sreda, 05. jun 2013. od 20.00 sati
Bašta Akademije umetnosti, Balkanska 21

Očekujemo vas sa radošću, da zajedno proslavimo 18. rođendan u jednom od najlepših beogradskih prostora sa brižljivo odabranim programom:

– Svečano uručenje Vidovdanskih nagrada najboljim studentima školske 2012/2013 godine, svakog od studijskih programa
– Dodela priznanja onima koji su doprineli razvoju Akademije umetnosti, kao i onima koji su podržavali aktivnosti Akademije umetnosti
– Hor “Vox Slavicum” će izvesti kompozicije “Gaudeamus Igitur” i “Veliku čočečku igru” Petra Konjovića, a nakon toga će nastupiti Duo Moderato. Biće postavljene dve izložbe studenata Fotografije, izložba studentkinje Produkcije u umetnosti i medijima, a bićete u prilici da pogledate i video mapiranje 3D prostora studentskim radovima i grafičkim vizuelizacijama, video projekcije i nastup studenata III godine Glume (Slikarstvo u pokretu).

Dođite da uživamo u privilegiji zajedničkog poklona svetu umetnosti!

Hor “Vox Slavicum” će izvesti “Gaudeamus” i “Veliku čočečku igru ” Petra Konkovića, zatim će nastupiti duo Moderato. Bićete u prilici da pogledate dve izložbe studenata Fotografije, izložbu studentkinje Produkcije u umetnosti i medijima, video mapiranje 3D prostora studentskim radovima i grafičkim vizuelizacijama, video projekcije i nastup studenata treće godine Glume (Slikarstvo u pokretu)

Leave a comment