ČLANARINA U BIBLIOTECI GRADA BEOGRADA PO PROMO CENI ZA STUDENTE I PROFESORE AKADEMIJE

 

Akademija umetnosti u Beogradu je u skladu sa Protokolom o saradnji sa Bibliotekom grada Beograda, svojim studentima i profesorima omogućila učlanjenje po promotivnoj ceni u iznosu od 300 dinara.

Članska karta važi godinu dana od dana upisa, uz mogućnost zaduživanja do 10 knjiga odjednom, uz produženi rok za njihovo vraćanje, bez dolaska u biblioteku, telefonskim pozivom ili mejlom.

Upis se vrši u biblioteci  “Bora Stanković”, u ul. Gavrila Principa br.40,  koja se nalazi u našoj neposrednoj blizini, a naši studenti stiču pravo da koristite fondove i čitaonice preko 70 biblioteka koje su raspoređene u 14  gradskih opština na teritoriji grada Beograda, uključujući i centralnu Biblioteku grada Beograda u Кnez Mihailovoj 56.

Ono što je posebna pogodnost jeste  mogućnost korišćenja fonda i čitaonice Odeljenja umetnosti u centralnoj zgradi Biblioteke grada Beograda, u Кnez Mihailovoj 56, kao mogućnost korišćenja programa i tribina u Američkom kutku, Makedonska 22/1 koje su, na engleskom jeziku, i uz  člansku kartu biblioteke, potpuno su besplatne.

Od ove godine sa članskom kartom Biblioteke grada Beograda svi naši studenti i profesori kupovinom dve ulaznice po predstavi ostvaruju 30% popusta na izvođenja u tri beogradska pozorišta: Atelje 212, Pozorište na Terazijama i Teatar “Vuk”.

Spisak svih biblioteka i fondova koje možete koristiti pogledajte OVDE