Festival fotografije "Vizualizator" – poziv za studente

CRFAko volite fotografiju, ako vas zanimaju vizuelne umetnosti i njihova primena u medijima i želite da budete deo inovativnog projekta koji se bavi unapređivanjem fotografije kao umetnosti i bitnog informativnog sredstva, Festival fotografije “Vizualizator” je manifestacija koja vam omogućava da unapredite svoje znanje i uskustvo u ovim oblastima!

Festival “Vizualizator” će se održati u prostorijama galerije Progres u Beogradu od 1. do 4. novembra 2013. godine, u organizaciji Centra za razvoj fotografije.

Pozivaju se ambiciozni i aktivni studenti IV godine Fotografije na Akademiji umetnosti u Beogradu da postanu deo tribina i radionica koje će se održati u okviru Festivala, i svojim učešćem upotpune neki od sledećih susreta:

– Tribina “Društvo u objektivu”;
– Tribina “Fotografija kao izvor znanja”;
– Radionica “Uvod u dokumentarnu fotografiju”;
– Radionica “Freelance perspectives”
.

Vaše učešće je veoma važan deo “Vizualizatora” jer su upravo studenti ciljna grupa na koju Centar za razvoj fotografije želi da deluje ovim multidisciplinarnim projektom. Takođe ćete imati priliku da unapredite svoje veštine, steknete nova i zanimljiva iskustva i uspostavite kontakte sa brojnim učesnicima Festivala iz oblasti fotografije i medija, ali i iz istorije umetnosti, psihologije, sociologije…

Ko može da se prijavi i kako?

Studenti Akademije umetnosti koji žele da budu deo ovog kreativnog projekta. Festivalu su potrebna komunikativna lica koja imaju ambiciju da se usmere ka oblastima vezanim za fotografiju, kao i vizuelne umetnosti, koja aktivno učestvuju u studentskom životu i vole da preuzmu inicijativu.

Ukoliko želite da se prijavite, pošaljite svoj CV na e-mail adresu budicrfvolonter@gmail.com, sa naznakom “Akademija umetnosti” u polju “Subject” pisma. Takođe je potrebno da u jednoj rečenici opišete zašto želite da učestvujete.

Rok za prijavljivanje ističe 07. oktobra 2013. godine.

 

Leave a comment