GLUMCI I PROFESORI AKADEMIJE U SERIJI “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA”

Serija „Mama i tata se igraju rata“, nastala prema filmu „Realna priča“, od prve epizode osvojila je televizijsku publiku u novembru 2020.

Šest glumaca i profesora naše Akademije imalo je svoje uloge u ovoj seriji, koja je emitovana vikendom na prvom programu Radio Televiziji Srbije.

Sa nama su se sa malih ekrana družili Bojan Žirović, Gordana Đokić, Stefan Bundalo, Valdislava Đorđević, Srđan Pantelić i Nikola Krneta.

Serija “Mama i tata se igraju rata” prati junake koji su na pragu srednjih godina, fokusira se na momenat njihovih života kada njihova “mladost” i sve iluzije kojih su se grčevito držali konačno ustupaju mesto odlukama i obavezama koje zahtevaju zrelost.

Taj proces zahteva preispitivanje, suočavanje sa samim sobom, to je bolan i otrežnjujući proces, ali istovremeno i urnebesno smešan, pun izazova, pogrešnih i ispravnih odluka, baš kao i život sam.

Nova pravila života u tranziciji utiču i na odnose u bračnoj zajednici čiji akteri ne sazrevaju na sličan način. U tom smislu je ova serija svedočanstvo o problemima sa kojima se suočavaju brojni mladi bračni parovi, što omogućava visok stepen identifikacije od strane gledalaca.

Leave a comment