INTERVJU DARKA IVIĆA O IGRANJU U NOVOJ SERIJI „KLJUN“

 

Početkom 2021. godine na TV Nova S očekuje nas nova krimi serija u kojoj jednu od uloga tumači i naš dip. glumac Darko Ivić.

Tokom snimanja u Mokrinu, Darko je dao intervju u kojem govori o novoj ulozi i liku koji igra u seriji, ali i o razlikama u odnosu na popularnog Tadiju iz filma „Pored mene“. „Zove se Borko i dosta se razlikuje od Tadije. Borko je pametan, proračunat, prilično introvertan i dosta oslonjen na intuiciju.”

Darko kaže da se u životu oslanja na intuiciju i da se vrlo retko prevario kada ju je poslušao. Naš mladi glumac otkriva da je popularnost nešto što sa sobom povlači i veliku odgovornost, naročito kada su u pitanju mladi i da je veoma važno kako se ponašamo i kako svojim ponašanjem delujemo na druge.

„Popularnost prija, ali sa druge strane nismo baš uvek raspoloženi i nemamo baš uvek vremena za druženja, slikanja, odgovore na pitanja i sl. Svoju popularnost koristim da budem human, učestvujem u humanitarnim akcijama, da pozitivno utičem na mlade i promovišem prave vrednosti.”

Svojim kolegama, mladim glumcima savetuje:

„Mladim glumcima za uspeh u poslu savetujem, pre svega, ogromnu ljubav prema onome što rade, da se tome istinski posvete i da će tek tada moći da podnesu sve žrtve koje ovaj posao nosi sa sobom.“

Leave a comment