KRISTINA KIKA JOVANOVIĆ NOVA VODITELJKA EMISIJE „TRI BOJE ZVUKA“ NA RTS-u

 

Četvrta sezona RTS-ove emisije „Tri boje zvuka“, tri bine + tri benda + tri numere, predstaviće novine na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. U tome će veliku ulogu imati nova voditeljka, Kristina Kika Jovanović dipl. glumica Akademije umetnosti u Beogradu .

Note, pevanje i muzika uopšte, su od malena bile vrlo zančajne za našu Kristinu, koja ističe: „Muzika je veliki deo mog života jer sam odrasla u porodici u kojoj svi nešto sviraju i pevaju. Propevala sam pre nego što sam prohodala. Nešto čime sam se bavila u slobodno vreme, iz hobija, postepeno je preraslo u nastupe sa bendovima, to jest u posao, što me baš čini srećnom“.

Ozbiljniji ulazak u muzički svet označio je momenat kada je postala prateći vokal alternativnog rok benda „I-plej“, što je Kristinu Jovanović dovelo je do RTS-a i emisije “Tri boje zvuka”. Sa bendom „Kika“ objavila je album Posledica puberteta.

Podršku ima od čitavog tima emisije, a režiju ovog projekta potpisuje Milica Soldatović Mikić, naša dipl. TV rediteljka.

„Ekipa je fenomenalna. Prvog dana snimanja su mi pružili veliku podršku i skandirali moje ime kad god sam pogrešila. To mi je pomoglo da se opustim jer znam da iako pogrešim imam na koga da se oslonim“, kaže novopečena voditeljka dodajući da je bilo dosta smešnih situacija na snimanju i da će neke od njih gledaoci moći da vide u emisijama.

Na mestu voditelja, Kristina je zamenila Bojana Perića, takodje dipl. glumca Akademije umetnosti u Beogradu.

Leave a comment