Radionica telesne ekspresije i telesne mime – tehnika Etjen Dekru

Anđelko Beroš će održati Radionicu telesne eksprsije i telesne mime, tehnika Etjen Dekru (Corporal Expression and Corporal Mime), 9. i 16. februara od 14.45 do 19.30 časova u Dečijem kulturnom centru Beograda.

Telesa mima (Corporal Mime) je tehnika koju je izumeo Etjen Dekru. Radionica će se baviti: scenskim izrazom, telesnom ekspresijom, scenskom pažnjom, tehnikom, hodovima, kratkim figurama, improvizacijama i repertoarom koji je izumeo Etjen Dekru.

Radionica je namenjena profesionalnim glumcima, studentima glume, režije.

Cena radionice od dva dana je 30 eura. Moguće je prisustvovati samo jednom danu radionice, u tom slučaju je cena 20 eura.

Zbog ograničenog broja mesta, obavezno je poslati prijavu na:

e-mail: andjelkoberos@yahoo.com

Kontakt telefon: 00381 61 315 2524

 

Anđelko Beroš je rođen u Splitu 1988 godine. Diplomirao je glumu u klasi profesorke Mirjane Karanović na Akademiji umetnosti u Beogradu 2014. godine. Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu masterirao je 2017. projektom “Poslednja šansa” na smeru Primenjeno pozorište. Iste godine upisuje Internacionalnu školu telesne mime i fizičkog teatara u Barseloni (Internacional School of Corporeal Mime and Physical Theatre- Etiene Decroux technique). Glumio je u raznim pozorišnim, filmskim i televizijskim projekatima. Trenutno se nalazi na doktorskim umetničkim studijama na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Leave a comment