STUDENTI AKADEMIJE U NOVOJ SERIJI “IGRA SUDBINE” NA TV PRVA

 

Od ponedeljka, 20. januara 2020. godine, na male ekrane TV Prva stiže nova domaća serija “Igra sudbine”, čiju režiju, pored Miše Vukobratovića, potpisuje Stanko Milošević, dip. televizijski reditelj Akademije umetnosti u Beogradu.

Kroz 120 epizoda pratićemo sudbinu dva mlada čoveka koji su kao bebe zamenjeni u porodilištu,

svake večeri, radnim danima, od 21 čas.

Glavne uloge tumače naši dipl. glumci: Stevan Piale, Olja Lević i Matea Milosavljević.

  

U mnogobrojnoj glumačkoj ekipi našli su se i Iva Štrljić, Kristina Jovanović i Milan Bosiljčić.

  

Direktor fotografija na ovom projektu bio je Draško Plavšić, prof. naše katedre za Fotografiju i kameru, dok je produkcijski tim vodila je Svetlana Drinjaković, dip. televizijski reditelj .

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” sudara se svet bogatih i svet siromašnih.

Ada Kanački, bogata i prefinjena dama iz visokog društva, nakon trideset godina saznaje da joj je sin zamenjen na porođaju. Da bi jednom od, sada, dvojice sinova spasila život – prinuđena je da donese zastrašujuću odluku, koja menja ne samo njihove živote, nego i živote svih onih koji ih okružuju.

Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života, koji na kraju poprimaju sasvim neočekivane obrte.

U svemu ovome nameće se uvek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

 

Leave a comment