U NOVOJ HUMORISTIČKOJ SERIJI “DREAM TEAM“ GLUMCI I REDITELJKA AKADEMIJE

 

Završeno je snimanje nove humorističke serije „Dream tim“, priče inspirisane istinitim događajem, koja prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova – Ilije Ike Srdića, u kojoj su bili angažovani glumci i reditelji Akademije umetnosti u Beogradu.

Jedan od članova “Dream team” fudbalske ekipe je i dipl. glumac Akademije, Petar Arsić, koji tumači lik Srbobrana Srdića Srbe, jednog od jedanaestorice fudbalera FK “Bulbuderac”.

 

Prvi medju jednakima bili su i naši dipl. glumci Nenad Okanović, Bojan Perić, Mira Đurđević, Gorica Regodić, Petra Pelemiš i Veljko Stevanović, student III godine glume.

 

 

 

Prvi asistent reditelja je naša dipl. rediteljka Suzana Purković.

Lazar Ristovski tumači glavnog junaka izuzetne energije koji formira fudbalski tim i potpuno neočekivano, na opšte iznenađenje svih stiže do finala Kupa Srbije.

Serijski fudbalski klub „Bulbulderac“ smešten je u Zvezdarskoj šumi. Tamo se nalazi mali teren, kućica u kojoj svi članovi kluba žive zajedno i oronula kafana sa baštom, od čijeg prihoda svi žive. Ovo autentično izolovano mesto u šumi glavno je poprište svih dešavanja u seriji, a većina scena snimljena je upravo na toj lokaciji.

Urnebesnu komediju o malom klubu sa periferije Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala, očekujemo na malim ekranima ove jeseni.

Leave a comment