Vreme je za promenadu

Producentska promenada Prva “Producentska promenada” u produkciji studenata druge godine Akademije umetnosti u Beogradu, održava se sutra, u subotu, 9. novembra 2013. godine, sa početkom u 19:30. Događaj je organizovan u jednom od najlepših beogradskih prostora, u Galeriji Akademiji umetnosti koja se nalazi u samom centru grada, u Balkanskoj 21.

Posle otvaranja biće prikazan kratki film koji ima za temu profesiju producenta, sagledanu iz više aspekata. Film nosi naziv “Ideja, akcija, kreacija – produkcija”, a potpisuju ga Jelena Dobrković i Bisenija Mrdaković, studentkinje II godine Produkcije u umetnosti i medijima. Nakon projekcije filma, posetioci će imati priliku da uživaju u koktelu i druženju uz muziku.

Pozivamo studente Advertajzinga i dizajna, Dizajna zvuka i muzičke produkcije, Dramaturgije, Filmske i televizijske kamere, Filmske i televizijske montaže, Filmske režije, Fotografije, Glume, Televizijske režije, kao i sve ostale kreativne i mlade ljude da nam se pridruže u sutrašnjoj promenadi.

Vidimo se!

Akademija umetnosti u Beogradu
 

Leave a comment