Otvoreno snimanje studentskih vežbi: Dođite da vidite kako glumimo, režiramo, snimamo!

Akademija umetnosti u Beogradu vas poziva da dođete na Otvoreno snimanje studentskih vežbi u subotu, nedelju i ponedeljak, 2, 3. i 4. marta, na kojima će učestvovati studenti svih katedri Akademije umetnosti u Beogradu.

U subotu i nedelju, 2. i 3. marta 2019. godine, u prostorijama Akademije umetnosti u Beogradu (Balkanska 21) u 9 časova, počinje snimanja igrane vežbe “Proleće u Limasolu”, u kojem učestvuju studenti svih katedri Akademije umetnosti.

U snimanju, u okviru predmeta TV drama, TV film i TV serija, učestvuju studenti III godine Filmske i TV režije, koji će uz pomoć svojih kolega glumaca, snimatelja, producentata i dizanera zvuka snimati igrane strukture, koje će biti izvođene na svaka dva sata.

Ujedno, studenti glume sve četiri klase imaće priliku da učestvuju u radionici “Glumačka igra pred kamerama”.

U ponedeljak, 4. marta 2019, studenti Filmske i TV režije polagaće ispit iz predmeta Režija programa uživo, u okviru kojeg će, takođe, učestvovati studenti svih katedri AU.

Studenti Muzičke produkcije i dizajna zvuka u muzičkom studiju Akademije umetnosti snimiće koncert gudačkog kvarteta “Habanera”.

Dođite da vidite kako i gde radimo, dođite da razgovarate sa našim profesorima i studentima, da nas pitate sve što vas zanima u vezi sa studijama, programima, pripremama.

Leave a comment