PRIJEMNI ISPITI ZA JEDNOGODIŠNJE MASTER STUDIJE  U SEPTEMBRU 2023.

 

Prijemni ispiti za Master studije Akademije umetnosti u Beogradu biće organizovani u septembru 2023. godine, a početak nove akademske godine planiran je od oktobra meseca.

Akreditovani programi master studija UMETNOST DOKUMENTARNIH FORMI i GLUMAČKA IGRA NA SCENI I PRED KAMEROM predstavljaju jednogodišnje Master programe, za čiji upis su potrebne završene četvorogodinje osnovne akademske studije sa 240 ESPB.

Master studije daju izuzetne mogućnsti za sticanje novih znanja, veština, tehnika i alata koji doprinose profesionalnom razvoju i napredovanju umetnika.

*UMETNOST DOKUMENTARNIH FORMI* je jedinstven master program u ovom delu Evrope, osmišljen za edukaciju autora koji izražavaju talenat i sklonosti ka dokumentarizmu na filmu ili televiziji. Fokus i posebnost ovog programa odnose se na multimedijalni karakter studija,  u okviru kojih se studenti profilišu radeći vežbe koje su specijalno kreirane za razvoj njihovih autorskih ličnosti u različitim oblastima (film i tv) uz profilisanje njihovih afiniteta.

Detaljnije o ovom programu pogledajte na https://akademijaumetnosti.edu.rs/umetnost-dokumentarnih-formi-2/

*GLUMAČKA IGRA NA SCENI I PRED KAMEROM* ima za cilj obrazovanje umetnika – glumca osposobljenog za samostalnu karijeru i uspešno bavljenje profesijom, ovladavanje veštinama i znanjima potrebnim za  rad u pozorištima, umetničkim trupama i projektima, u produkcijskim kućama, na televiziji, filmu, savremenim platformama, multimedijalnim projektima; sopstvenim i drugim umetničkim produkcijama; rad u institucijama kulture.

Više o ovom programu možete pogledati na https://akademijaumetnosti.edu.rs/glumacka-igra-na-sceni-i-pred-kamerom/

Elektronska prijava za zakazivanje konsultacija sa profesorima  https://akademijaumetnosti.edu.rs/prijava/

Kontaktirajte nas tokom raspusta na:

063281761 ili office@akademijaumetnosti.edu.rs